Lekker rundvlees, fijn van draad, botermals, niet vet en vol van smaak. Dat is weivlees. Waarom ons vlees zo bijzonder smaakt? Omdat we onze dikbilrunderen plezierig laten grazen op de prachtige weiden in Cromvoirt.

Wetenschappelijk is vastgesteld dat vlees van runderen die vooral gras eten rijker is aan omega-3 vetzuren, die een beschermende invloed hebben op het hart en vaatstelsel. Onafhankelijk laboratoriumonderzoek heeft ook aangetoond dat het vet in ons weivlees voor bijna de helft uit onverzadigde vetten bestaat.

Klaprib

  •  

    Bavette 

     
  •  

    Biefstuk 

     
  •  

    Brisket 

     
  •  

    Chateaubriand 

     
  •  

    Diamanthaas 

     
  •  

    Duitse Biefstuk 

     
  •  

    Doorregen stooflap 

     
  •  

    Entrecote 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hamburger 

     
  •  

    Klapstuk 

     
  •  

    Koetsierstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Magere runderlap 

     
  •  

    Mergpijp 

     
  •  

    Ossenhaas 

     
  •  

    Ossenstaart 

     
  •  

    Pianostuk 

     
  •  

    Ribeye 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rundergehakt 

     
  •  

    Runderriblap 

     
  •  

    Runderrollade 

     
  •  

    Schenkel 

     
  •  

    Soepvlees 

     
  •  

    Shortrib 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Sukadelap 

     
  •  

    Tartaar 

     
  •  

    Tomahawk 

     
  •  

    Tong 

     
  •  

    Tournedos 

     
  •  

    Vinkenlap 

     
  •  

    Wang 

     
  •  

    Zijlende 

     

Ook verwennen we ze met uitgebalanceerde voeding op natuurlijke basis, die wij voor het grootste deel op onze eigen boerderij milieuvriendelijk telen. In de winter verblijven ze in diervriendelijke, ruime stallen op stro. Ons vlees smaakt ook zo bijzonder omdat we de koeien uitgebalanceerde voeding geven op natuurlijke basis. Het grootste deel van het milieuvriendelijke voer telen we zelf op onze eigen boerderij. Uw slager selecteert het beste rund al in de wei en voegt aan ons vlees nog een portie vakmanschap toe. Daardoor proeft u topkwaliteit vlees met een ongekende smaak!

Voor meer informatie: www.weivlees.nl

Reef, Keurslager

Heuvel 31
5664HM Geldrop
0402855777
0402801731

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten