Welkom!

Welkom bij Keurslager Reef aan de Heuvel 31. Hier staan wij dagelijks voor u klaar met ons team enthousiaste medewerkers. Als ambachtelijk Keurslager maken wij bijna alle producten zelf, zoals al onze met goud bekroonde producten. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. En dat proeft u! Mocht u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, of heeft u niet gevonden wat u zocht, bel of mail ons dan en wij geven zo snel mogelijk antwoord op uw vraag.

Bij ons bestelt u ook mooi opgemaakte gourmetschotels in onze vernieuwde bestellijst. Klik op onderstaande link om uw bestelling te plaatsen of om even rond te kijken.

Keurslager-Reef
Rookworst met goud bekroond

Met GOUD bekroond

Jaarlijks worden er nieuwe specials van uw Keurslager onderscheiden met het predicaat 'Met Goud Bekroond'. Deze producten moeten voldoen aan strenge eisen voor hygiëne en smaak en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters.

Hieronder vindt u de producten met deze eervolle vermelding:

Onze ovenschotels: Maar ook deze producten: 
- Indische ovenschotel  - Spareribs
- Spinazie/zalmschotel  - Rookworst
- Grootmoeders-ovenschotel  - Rundergehakt
- Popeye schotel - Balkenbrei
- Brabantse ovenschotel - BBQ-worst

Tips van Han

Entrecote en T-bone

Entrecote mag u tot de biefstuksoorten rekenen. Het van de dunne lende gesneden vlees is zeer zacht en extra smakelijk doordat het 'gemarmerd' is. Dat wil zeggen dat er kleine vetadertjes door het vlees lopen. En het heeft een vetrandje. Entrecote met haas en been noemen we een T-bone. Beide worden rosé gegeten, dus net niet helemaal gaar.

Extra smaak met kalfsbouillon

Als risotto in kalfsbouillon wordt gekookt krijgt het extra smaak. U kunt de bouillon ook gebruiken als basis voor soepen, sauzen of ragouts.

Gehaktballen met foelie & koriander

Wat gehaktbrood is voor Amerikanen, zijn gehaktballen voor Nederlanders. Nergens ter wereld is er zoveel balvariatie. U kunt de ballen niet alleen steeds anders kruiden, u kunt er ook uien of knoflook aan toevoegen, paneermeel of geweekt brood gebruiken, en ze hard of zacht maken. Iedereen heeft zo zijn eigen recept voor de 'ultieme' gehaktbal. Deze gehaktballen zijn speciaal omdat er foelie en korianderpoeder in zit. Wilt u jus? Schenk dan na de bereiding van de ballen enkele lepels heet water in de pan en roer de aanbaksels los. Proef de jus en breng hem op smaak met zout.

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Keurslager-Reef

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Keurslager-Reef

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Keurslager Special

Vanaf: 26 feb. 2024
tot: 10 mrt. 2024

Hamgehakt Wellington

Een pakketje van bladerdeeg, gevuld met gekruid gehakt, blokjes ui en gekookte ham.

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per stuk
295

Recept van de week

Kogelbiefstuk met gebakken groenten

Hoofdgerecht
Rund
Onbekend
Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
0-20 minuten
Bakken
Overig

Kleurplaten

Reef, Keurslager

Heuvel 31
5664HM Geldrop
0402855777
0402801731

Openingstijden (gesloten op zondagen en feestdagen)

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten